樓主: 希蕾亞
打印 上一主題 下一主題

猜歌名喔 ^○^

痛也不說出口的我

I'm at a payphone trying to call home
All of my change I've spent it on you
Where are the times gone baby
It's all wrong, we're at the place we made for two
Yeah, I, I know it's hard to remember
The people we used to be
It's even harder to picture
That you're not here next to me
You said it's too late to make it
But is it too late to try?
And then that time that you wasted
All of our bridges burnt down
I've wasted my nights
You turned out the lights
Now I'm paralyzed
Still stucked in that time when we called it love
But even the sun sets in paradise
I'm at a payphone trying to call home
All of my change i've spent on you
It's all wrong, we're at the place we made for two
If happy ever after did exist
I would still be holding you like this
And all those fairytales are full of shit
One more fucking love song I'll be sick
You turned your back on tomorrow
Cause you forgot yesterday
I gave you my love to borrow
But just gave it away
You can't expect me to be fine
I don't expect you to care
I know I said it before
But all of our bridges burnt down
I've wasted my nights
You turned out the lights
Now I'm paralyzed
Still stucked in that time when we called it love
But even the sun sets in paradise
All of my change I've spent on you
I would still be holding you like this
And all those fairytales are full of shit
One more fucking love song I'll be sick
Now I'm at a payphone…
Man fuck that shit
I'll be right here spending all this money while you sitting round
Wondering why wasn't you who came out from nothing
Made it from the bottom
Now when you see me I'm strutting
And all of my cause a way to push up a button
Telling me the chances I blew up or whatever you call it
Switched the number to my phone
So you never can call it
Don't need my name, or my show
Swish you can tell it I'm ballin'
What a shame coulda got picked
Had a really good game but you missed your last shot
So you talk about who you see at the top
Or what you could've saw
But sad to say it's over for it
Phantom roll out valet open doors
Where's the car way, got what you was looking for
Now ask me who they want
So you can go take that little piece of sh-t with you
All of my change I've spent on you
And all these fairytales are full of it
One more stupid love song I'll be safe
Now i'm at a payphone

回復

Payphone

誰用三生浮世的煙火
換你一次長憶的交錯
當花紅了彼岸的日落
就一次淚已泛濫這荒漠

誰用三世盛放的等候
換你一程歸來的喜樂
當葉綠了歲月的長河
我還要等著你來找我

花開不見葉兒
葉兒抬頭不見花
只怕此恨長長望不盡天涯
若是一片深情不敵飄揚的黃沙
許我孤身一人袖手於繁華
許我孤身一人袖手於繁華

誰用三世盛放的等候
換你一程歸來的喜樂
當葉綠了歲月的長河
我還要等著你來找我

花開不見葉兒
葉兒抬頭不見花
只怕此恨長長望不盡天涯
許我孤身一人袖手於繁華
許我孤身一人袖手於繁華

花開不見葉兒
葉兒抬頭不見花
只怕此恨長長望不盡天涯
許我孤身一人袖手於繁華
許我孤身一人袖手於繁華

回復

彼岸花

果ての無い 絶望だけ
沒有結束 僅有絕望

残された 闘いに生きる
現在殘存的 只有在爭鬥之中尋求苟活

崩れゆく こんな世界で
在如此崩毀的這個世界上

たったひとつ信じるのは この心の痛み
唯一相信的 是心中的痛楚

(Black cross sorting with tears in force.
以大量淚水交疊而成的漆黑十字

Let’s fly together until the dream is visible.
讓我們一同飛翔直到夢想觸手可及

I want to be a dark despair Energy.
將成為那使人絕望的黑色能量

Schwarzesmarken arms now!) Schwarzesmarken
即刻武裝 進發!

重い空 失望の街並み
沉重的天空與失望的城市並行著

色褪せた日々の営み
在一天又一天的生活中褪色

偏ったそのモラルに 光など見えないけれど
雖然在那歪曲的道德觀中 尋不著光明

舞い上がる雪煙を味方に
以飄揚的雪塵作為掩護

捉えてく無数の闇を
捕捉無數的黑暗

闘いのなか挑んでく 昨日を超える自分に
在紛爭之中戰鬥著 比昨日的自己更進步

哀しみに 立ち尽くし 涙した あの日さえ
在哀傷之中站到最後流下了眼淚的那一天

今はただ 真実に近づくための糧になるから
現在只會 成為為了接近真實的食糧而已

打ち砕け 凍りついた 深淵に潜むその敵を
粉碎一切 冰封之處 與潛藏於深淵中的敵人

切なさも 胸の痛みも
悲傷與心中的痛楚

全て秘めた勇気に変え
皆藏於心全數化作勇氣

正しさを 守り抜くと
守護正義直到最後

決意したあの日があるから
只因為那一天早已決意

いま響く 黒の宣告
如今響起的 黑之宣告

この心に隠された誓い 強さを繕う
貫徹心中的誓言與堅定的信念

(Black cross sorting with tears in force.
以大量淚水交疊而成的漆黑十字

Let’s fly together until the dream is visible.
讓我們一同飛翔直到夢想觸手可及

I want to be a dark despair Energy.
我將成為那使人絕望的黑色能量

Schwarzesmarken arms now!
Schwarzesmarken 即刻武裝 進發!

回復

white forces

花的名字 听说都各有意义
送花的人 用她来传递心意
我不太懂花语 单纯觉得美丽 想要珍惜
而我最珍惜的 理所当然就是你

就算花语 代表千万次爱你
我还宁愿 亲自来说给你听
好不容易 我们靠那么近 那么确定
而我最确定的 就是专心爱着你

这些花要送给你
想要看见你惊喜 幸福的表情
这些话要送给你
我说得不太流利 可是很真心

感觉对了就相信 爱了就不说放弃
你就是我的 阳光水分和空气
爱是再远的距离 都能闻到的香气
这些话 只想 送给你

回復

這些花要送給你

遙遠聽到 這首熟悉的旋律

輕唱起 曾陪我走過風和雨

親愛的你 站在金色的過去

在這裡 留下灰色的自己

人們傳說

一個童話太美麗

美麗的令人懷疑

我卻知道它在哪裡

唱著這首歌給你

這是童話的謎底

你的笑容 我的甜蜜 依然在這裡延續

夢幻是誰的唯一

水中月映花瓣雨

彷彿我們依然在一起

我們還手牽著手

在那個燦爛的季節

世界慢慢的流轉 凝結成這首歌

唱著這首歌給你

這是童話的謎底

你的笑容我的甜蜜 依然在這裡唱著

夢幻是誰的唯一

水中月映花瓣雨

那裡我們永遠在一起

回復

花水月

你是 你是 你是 你未覺醒嗎?
你是 你認嗎? 你別壓制它
你是 我是嗎? 你沒看出嗎? 沒有裝雷達嗎?

這群人 不曾同台 偏偏不陌生
分途來修行 發著近似聲音
不尋常的人
不平凡的人
不回頭的人 最強的結合 就要誕生

就像個軍團 一個秘密組織誕生
十萬個黨員 潛伏各大城鎮
若是這種人 請你馬上舉手獻身
別再等 錯過後以後又遺憾
Ah~

你是 你是 你是我黨羽
那日 我望你 看十秒已知
要是 你願意 你共我可以 合作改變歷史

這群人 不曾同台 偏偏不陌生
分途來修行 發著貼心聲音
不尋常的人
不平凡的人
不回頭的人 我們的計劃 就要變真

別再等 朝代應該變更
Ah~

別再忍 埋沒你異能

現在我的人 將要發動一波戰爭
立誓要剷除 沉悶領導層
若大放光明 通透秘密必需看真
別掛心 我也並非一個人
盟軍 如此近 Ya ya ya ~

回復

你是你是你是你未覺醒嗎?

破滅的美夢 一個又一個
雖然心很痛卻還是微笑著
別人總愛說 妳已長大了
不能待在幻想裡面活著

學會化妝 去遮掩些什麼
學會先沉默 再察言觀色
本來的我呢 快不記得
我害怕我會習慣不快樂

回復

在心里的孩子

身世可憐什麼的都是謊言
遺落的水晶鞋是詛咒你的手段
頭髮長度證明我罪惡的深淺
紅色的小帽半露我猙獰的臉
睡等勇敢的王子來主動祭獻
古堡枯萎的荊棘因他重新妖艷
屠殺惡龍我已被鎮壓百年
只需要愛著我用力刺出一劍
童話啊殘酷的真實美麗的危險

回復

罪色童話?

誰的歌聲輕輕、輕輕唱,
誰的淚水靜靜淌。
那些年華都付作過往,
他們偎依著彼此說好要面對風浪。
又是一地枯黃,楓葉紅了滿面秋霜。
這場故夢裡,人生如戲唱,
還有誰登場。

回復

故夢
(寒推西國海妖版的(*˘︶˘*).。.:*♡)

油紙傘煙雨迷濛青苔
見滿山一片佛桑花開
聲泠泠似玉碎落石台
孤笛響前生一場夢來

凌雲舞,偏紅塵困足踝
琴音渺滄海

鳳冠下伊人似素玉白
聽驚雷道破塵世悲哀
孤笛遠似前生一場大夢遠世外
但聽紅燭燒裂情一脈

回復