樓主: 雲漪
打印 上一主題 下一主題

卍星雲疾學院卐 已搬家(學院)!!請到星雲疾家族去!

1350# 雲漪

And...I'M BACK!!!

I can't actually spend a lot of time here tomorrow cos I've got to go to school.
Blame 华乐.

My storyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
I didn't even write a word!

Me: I'm sorry my dear cute and fluffy bunny, mama is too busy(lazy) to feed you
Bunny:'cries'
TWO MONTHS LATER
Notification: Your pet plot bunny has devolved into a dust bunny! Take care of your new pet and it will love you back.
TWO YEARS LATER
Notification: Your pet dust bunny has died. Do try better next time.

The cries and sobs were so loud the neighbors called the police for fear of the crazy girl next door.\

克里斯

回復

1357# 神秘

墨我去看文了哦~^^
很有趣的樣子欸~~求更文!

小窩的話,其實星雲疾之前墨我想開的是家庭的(?
還有有想過單純聊天的w(然後現在這樣子。。。##

~守護靈

回復

1360# 神秘

一個少女走著走著撞到一個不男不女的人((嗚嗚,別打我嘛……
那人轉了過來,灰色的眼眸對上了粉紅色的雙眼,((言情小說的開頭?
嚇死我了,剛剛明明前面沒人的哈?
不是飄靈班的吧?好恐怖><
「您,您好……我叫欷欷,怪、怪異班。」五音不準的自我介紹完畢。

(眾:咦?這人怎么有點輕浮,欷欷要小心?)
(被路過某大神打死)

欷欷

回復

1362# 雲漪

感謝XDD

其實前天開了一個純聊天的小窩w只到2頁就沒人來了好掃興啊(淚奔
純聊天說不定那個小窩的性命不長呢……(遠目

#阿神

回復

1359# 玦欷雅櫻

咦?因為墨我是守護靈欸~
所以其實在故事裡是超級神秘超級少出場的(被打飛####

有想過用彼墨楔來創角色,但是覺得很麻煩就算你(欸你#
欷你要角扮的話可以把墨我當成自創哦~
跟墨我說一聲墨我就會解析去這樣(?

~守護靈

回復

1364# 神秘

其實欷欷覺得會啦,神秘有看過詠卿大大開的純聊天小窩嗎?
神秘還真介紹你去哦!
那邊很有家的感覺www,而且貼主已經很久很久沒上了,
我們依舊很愛那邊哦!

欷欷

回復

1363# 玦欷雅櫻

「咦?」突然感覺身後好像有人才轉過身。
然後對上了粉色的眼眸(真的是言情小說的開頭XD

「嘿啊!怪異班的喲?」想了想自己貌似嚇到面前的人了
「我的名字是慕貝·神喲∼請多多指教啊同學!」

#阿神

那啥開頭啊(望自己的開頭(被打死

回復

1365# 雲漪

哦哦哦!原來是 ‘神秘’ 又 ‘極少出現’ 出現哈?
好的,那么墨墨你現在是在干嘛呀?
神秘級的人物不是該好好躲在地底里面等待萬年的一次覺醒么?www

欷欷

回復

1366# 玦欷雅櫻

哦哦哦!你說他啊www
算是認識吧(應該啦,有聊過這樣#
話說也是很久沒有見到他了啊OAO
我自己開了聊天小窩三天就沒人了(被揍#
再考慮要不要去那裡吧w

妖精之舞那裡也是大家庭啊(還有魔王呢w

#啊神

回復

1361# 雪陵

... I just spent 5 mins typing out a reply and gods knows why it just disappeared..
I hate the system sometimes :sigh:

Anyways, I'm NOT gonna retype what I have wrote, only that I was doin chores just now too~

Huh, never knew dust bunnies can live up to 2 years XDDDD

My story...《陽影》. :mega sigh: I only wrote about, oh, two sentences since Thursday. Yay me~><
Really need to start working on translating. And making my stupid mic work. And writing the starting ceremony tmrw. :sob:

~守護靈

回復