樓主: 雲漪
打印 上一主題 下一主題

卍星雲疾學院卐 已搬家(學院)!!請到星雲疾家族去!

1324# 雲漪

哎呀!我有忘了放簽名XDD
欷欷絕對絕對沒想干什么啊啊啊!,不想被學校吞掉QAQ
誒誒,墨墨你覺得我名字怎樣?

玦一.婔欷

回復

1339# 玦欷雅櫻

欸欸欷你離開時說一聲嘛~
害翎還在擔心跟你相處不來你不理她了欸><
所以現在回來聊了?

~守護靈

回復

1338# 雲漪

You know what?
I dont care anymore.
I don't know any of these people anyway.
We are going to hold a conversation entirely in English and damn them all to hell if they care.
Anyway, im gonna go do some chores.
Ill message you when I'm done.

Will they be staring in bewilderment?
Seems quite funny.

回復

1332# 神秘

阿神好?來刷刷順便打個招呼哦哦!
神秘想接文還是聊天?
欷欷陪你的說www

玦一.婔欷

回復

1340# 雲漪

嗚嗚嗚……(低頭(喂#

蜘蛛啊啊啊啊!!!!(立馬起跳#

呃、其實我覺得室友只是單純拿來接文用而已XD
說回來要是是我我一定會忘記的……(被揍#

嘿嘿∼馬來西亞的各位假期快樂∼
話不多說陪我聊天###(你對誰說啊#

#阿神

回復

1342# 雲漪

呀呀,剛剛已經提到做好了東西再來這里刷個幾頁嘛……
好啦∼∼現在已經歸!來!
所以現在接文還是聊天好呢?

玦一.婔欷

回復

1341# 玦欷雅櫻

覺得。。還是一樣很難找字(汗#
接文的時候一定要記得放簽名哦~不然別人很難打你的名字又沒有得剪貼XDDD 

是說欷你的名字怎麼念欸?><
除了一墨我其他都不會(倒#

~守護靈

回復

1347# 雲漪

你你你你!(吐血狀態)
好吧,這里來解說解說哈!

玦一.婔欷 的譯音是 絕一.非希

這樣懂了么?
或者墨墨能叫下我這里角扮的昵稱 欷欷or欷一

玦一.婔欷

回復

1344# 玦欷雅櫻

小欷初次見面喲∼(見過了好不好?
聊天還是接文都由小欷你來決定把XDD

剛剛看到小欷在刷黑白講在猶豫要不要一起刷呢W

#阿神

回復

1343# 雪陵

...You really didn't have to cuss, really.
Still, you should try to at least interact some, cause Nebulae's Howl is an ongoing story(kinda)and you'll need to write short snippets to all form a part of the picture, to say the least~

The funny part, can't really deny OVO~

Please, even if you're using Eng, at least leave your sig, so that people know who this weirdo is~ *points and runs away*

~守護靈

回復