查看: 1035|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[原創文] With you to the end

If you alone I will always accompany you
Even if you did not find
Even if you forget my love
I still silent guardian of your
Cry? I accompany
Happy? We share
Cold? I give you warmth
I owe you
The less you happiness
Owe you love
Less Me Softly
Less your life
Owe you all ...
Previous life I did not do certain you also
Although I do not have the power to love you
But even the reincarnation even life to death
I will not leave you a
I will stay with you
Until the end of forever ......

如果妳孤單我會一直陪伴妳
即使妳沒發覺   
即使妳忘記我的愛
我依然會默默的守護妳
想哭? 我陪妳
開心?我們一起分享
寒冷?我給妳溫暖
因為這是我欠妳的
欠妳的幸福
欠妳的愛戀
欠妳的溫柔
欠妳的一輩子
欠妳的所有......
上輩子我沒做到的一定還妳
儘管我沒有權力愛妳
但就算轉世輪迴就算生離死別
這次我不會再留下妳一個
我會陪著妳
直至永遠永遠的盡頭....

留言是美德~謝謝大家~
回復

太厲害了!我都不曉得轉世輪迴還有英文耶......
大大的英文很好喔!
回復

那我來積美德了~~((笑
大大好厲害!!!英文耶!!!!OWOb
回復

嘛,思的英文不好,所以還是用中文回覆就好。

感覺像是可以用唱的把它唱出來……嗯,大概是藍調的感覺。
要那種聲音略微沙啞的嗓子唱出來會很有感情。
回復