FL020223 發表於 2010-8-4 11:46:48

回收漫節D5(8月3日)吾命團的照片

又是某人我,這次是回收漫節D5(8月3日),帶同一名教皇,太陽騎士長,白雲騎士長
,烈火騎士長自己審判騎士長(殺手版)((對吾住我依然爆樣衰)寒冰騎士長(執事裝)
,,死領,粉紅出COS的吾命團,現希望能回收照片,麻煩有相的各位親能幫幫忙!!!

FL020223 發表於 2010-8-4 14:04:32

收相!!!!!!!!!
收相呀!!!收相!!!!!!!!!
收相呀!!!收相!!!!!!!!!
收相呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

翼雪.未來 發表於 2010-8-4 15:00:52

唉...我果日顧住做打雜...
又要裝飾白雲把劍同拎住寒冰,粉紅個袋...
完全冇手可以影相...
所以審判您收到相後,可唔可以起msn到send番d相過我?
話說當日ge雷格萌殺了大家呢~
可惜我要早走...

FL020223 發表於 2010-8-4 15:49:24

原來老師你有來的嗎?怎麼不叫我呢?

翼雪.未來 發表於 2010-8-4 17:47:35

因為真係好忙,白雲把劍要慢慢搞...
綠葉果日真係好早到...
又幫手剪教皇個假髮...
點解唔叫審判您?因為我仲未cos,仲未係您老師...
唔敢叫您噢~
話說審判您妝扮得真快,果然強呀!

火狗 發表於 2010-8-4 18:05:02

雷瑟請你別再發一些擺明一定會被扣分的回覆了...
大吼也很嚇人啦而且還不斷重覆無意義句子吶吶
會被扣分呀呀管理員會很傷感
版主的大大我代雷瑟説聲不好意思(跪

FL020223 發表於 2010-8-4 18:21:11

因為我吾想個假髮塞在背包裏所以先化好妝再帶住去,去到再補妝就可以了

FL020223 發表於 2010-8-4 18:41:46

雷瑟請你別再發一些擺明一定會被扣分的回覆了...
大吼也很嚇人啦而且還不斷重覆無意義句子吶吶
會被扣分呀呀管理員會很傷感
版主的大大我代雷瑟説聲不好意思(跪
火狗 發表於 2010-8-4 18:05 http://pinkcorpse.org/images/common/back.gif
係~係~這麼我以後寫別的好了
在此講聲對不起

翼雪.未來 發表於 2010-8-4 18:49:35

哦,唔怪之得審判您可以咁快手啦...
果日見到太陽好努力咁幫粉紅畫到成塊面都粉紅色...
真佩服粉紅...
好彩夏佐ge膚色唔洗搞依d野...
那個,收到相嗎?
不然我亦來呼籲一下好了...
有去動漫節Day5的朋友有影到cos吾命的人嗎?
如果有相,請send給審判,謝謝~

FL020223 發表於 2010-8-5 15:32:08

麻煩有相的親們將相send回給我吧~
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 回收漫節D5(8月3日)吾命團的照片